SERVICETEKNIKER

Vi söker nu en strukturerad och ambitiös person med stort ordningssinne till tjänsten som servicetekniker. Du ansvarar för att utföra tillsyn och skötsel av anläggningar, optimera tekniska installationer och utrustningar i byggnader samt hantera felanmälda ärenden. Du svarar även för underhållsplanering, samt arbetar med ständiga förbättringar inom, driftsäkerhet, underhållsekonomi och miljö. Allt enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. Energioptimering har aldrig varit viktigare än det är nu, så tjänsterna är mycket efterfrågade. Det är viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakt, är engagerad och kan jobba både självständigt och i grupp med andra montörer.

I rollen ingår även

  • Utifrån ritningar, beskrivningar eller anvisningar kontrollera /installera/ reparera/ underhålla olika typer av ventilationssystem, värmepumpar även diverse felsökning kan uppkomma
  • Skriva egenkontroller, avvikelser och rapporter
  • Utföra luftinjusteringar
  • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder

Kvalifikationer

Ansök via formuläret

Låter det här som ett jobb för dig? Ansök via formuläret bredvid eller kontakta oss vid frågor.

ANSÖKAN

Övriga tjänster

1

Ansökan öppen

Biträdande projektledare

Spontanansökan

Ebes söker ständigt efter nya talanger. Söker du nya utmaningar och vill jobba ett expansivt företag med drivna och fokuserade medarbetare? Tag då kontakt med oss.