Biträdande projektledare

I framtidens intelligenta fastigheter är samverkan mellan energieffektivisering, komfort och säkerhet ett krav. Det är också helt i linje med värderingarna inom Vesam AB. Företaget utformar och installerar kompletta system inom inneklimat, el och automation enligt kundernas förväntningar, krav och önskemål och bidrar därmed även till att nå världens energi- och klimatmål. 

Vesam är verksamma direkt mot mindre och större fastighetsägare samt industri, i såväl privat som offentlig sektor. Projekten varierar i storlek och det kan röra sig om både nyproduktion eller renoverings- och ombyggnadsprojekt.

Till Vesams huvudkontor i Katrineholm söker vi nu en tekniskt intresserad person för en varierande och självständig roll som biträdande projektledare inom området  fastighetsautomation! 

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att tillhöra en grupp med god sammanhållning och hjälpsamt klimat, i ett stabilt och framgångsrikt företag. Tjänsten i sig erbjuder en stor variation av arbetsuppgifter och en social och omväxlande vardag.

Det dagliga arbetet består främst i att ansvara för avdelningarnas samtliga administrativa arbeten såsom orderhantering, dokumentation och fakturering. Du agerar support och bollplank åt projektledare och tekniker på företaget och är den som sammanställer och koordinerar arbetet i projektets alla skeden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Sammanställa projektunderlag inför projektets start
  • Kontrollera ritningar
  • Organisera all dokumentation under projektets gång
  • Ta fram tekniska pärmar och skriva protokoll
  • Inköp och leveransbevakning
  • Bevaka tidsplaner och kontrollera tidrapporter
  • Fakturering
  • Kund- och leverantörskontakt

Det mesta av arbetet sker i företagets affärssystem, men också i Officeverktygen och då främst Excel och Word. Tjänsten är på heltid och placeringsort är på Vesams huvudkontor i Katrineholm.

Din profil
Du som trivs med varierande och ibland utmanande arbetsuppgifter, som motiveras av att ta eget ansvar och ser vad som behöver göras har goda förutsättningar att passa in hos Vesam. Därtill behöver du ha ett utpräglat ordningssinne och strukturerat arbetssätt.

Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare och det är en stor fördel om du har ett genuint tekniskt intresse oavsett om du är hobbymek eller har teknisk yrkeserfarenhet. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill ha dig som är positiv, tålmodig och prestigelös – naturligt serviceminded. Du är mån om din arbetsgivare och dina kollegor och hjälper till med det som behövs. En attityd som du också kan förvänta dig tillbaka.

Vid denna rekrytering samarbetar vi med sekventia.se

Kvalifikationer

Ansök via formuläret

Låter det här som ett jobb för dig? Ansök via formuläret bredvid eller kontakta oss vid frågor.

ANSÖKAN

Övriga tjänster

Ansökan Stängd

SERVICETEKNIKER

Spontanansökan

Ebes söker ständigt efter nya talanger. Söker du nya utmaningar och vill jobba ett expansivt företag med drivna och fokuserade medarbetare? Tag då kontakt med oss.